fbpx

Мисия грижа

Ние от Исла вярваме, че грижата за себе си и другите е това, за което си заслужава да живеем. 

Грижата е това, от което всички ние имаме нужда, за да се чувстваме добре. Ние от Исла даваме своя принос за това да предадем усещането за грижа – под формата на нашите пастили.

Нашата грижа е топла, желана, човешка. Ще я намерите в семейството, но също и навсякъде, където хората държат един на друг: на работа, в училище, в супермаркета, а понякога просто на улицата. Нашата грижа е неподправена, автентична и може да бъде почувствана. Тя никога не е изкуствена, с условия, неефективна или преувеличена.

Исла е грижа, която чисто и просто се основава на желанието да обичаме и да бъдем обичани. Да се грижим за здравето на нашите близки е в основата на обичта ни към тях, а с помощта на Исла това става все по-лесно.

Ангажираност

Грижата за другия се основава на ангажираността на всеки от нас – когато всеки мисли за другите, интересува се от другите и дава най-доброто от себе си.

Ние от Исла разбираме грижата като един цялостен елемент, който е съвкупност от много малки детайли. Исла дава своя принос за това ежедневно. Ето и кратко резюме на някои ангажименти, с които се опитваме да полагаме грижа за пациентите всеки ден.