fbpx
Исла Медик Хидро+

Проблеми с гърлото?
 Нямате глас? Дразнеща кашлица?

Ако имате типичните симптоми на настинка и болно гърло (дразнеща кашлица и пресипнало гърло, суха лигавица и вследствие на това – болки в гърлото и затруднено преглъщане), се нуждаете от ефективно облекчение:

Исла Медик Хидро+. С плюс при проблеми с гърлото и гласа.

Свалете листовката на продукта

Тройно действие с осезаем ефект:

Така действа Исла Медик Хидро+.

Пастилите за гърло с хидрогел комплекс с хиалуронова киселина и специален растителен екстракт от исландски лишей при смучене отдават хидрогел, който полепва интензивно по лигавицата. Той се разполага като защитен слой върху засегнатата лигавица и я овлажнява интензивно. Освен това технологията Optaflow® засилва слюноотделянето и по този начин овлажнява допълнително раздразнената лигавица в устната кухина и фаринкса. Съставките в Исла Медик Хидро+ се грижат раздразнената лигавица в устната кухина и фаринкса да остане овлажнена.

Без натриев хидрогенкарбонат - без образуване на пяна в устата
Исла Медик Хидро+

Исла Медик Хидро+. 
Тройно действие.

Исла Медик Хидро+

Защита

Хидрогел комплексът образува слой, който се задържа за дълго време върху лигавицата. Той се разполага като защитен филм върху раздразнената лигавица на устната кухина и фаринкса.
Исла Медик Хидро+

Овлажняване

Хиалуроновата киселина и специалният екстракт от исландски лишей интензивно овлажняват лигавицата. По този начин те могат да се възстановят и са предпазени от по-нататъшни атаки. Технологията Optaflow® допълнително стимулира отделянето на слюнка.
Исла Медик Хидро+

Облекчение

Исла Медик Хидро+ помага за регенерацията на раздразнената лигавица. При типичните настинки, например с възпалено гърло, кашлица, пресипнал глас, болката в гърлото и затрудненото преглъщане са облекчени.

Специална иновативна формула 
Исла Медик Хидро+

Хидрогел комплекс

Двете желиращи вещества ксантанова гума и карбомер образуват интензивен хидрогел, който се задържа върху лигавицата за дълго време и я предпазва.

Хиалуронова киселина

Биотехнологична субстанция, която се среща също и в съединителната тъкан на човека, в хрущяла и стъкловидното тяло на окото. В комбинация с хидрогел комплекс, хиалуроновата киселина се грижи за интензивното овлажняване.

Специален екстракт от исландски лишей

Растително активно вещество, което предпазва и овлажнява лигавиците.

Технология Optaflow®

Аромат, който стимулира слюноотделянето. Optaflow® е регистрирана марка на Symrise AG, Германия.

Ментол

Притежава антисептичен ефект

Облекчение

По този начин могат да се възстанови раздразнената лигавица. Облекчени са типичните симптоми при простуда и проблеми с гърлото, като дразнеща кашлица и пресипнало гърло, както и суха лигавица, болки в гърлото и затруднено преглъщане.

Исла Медик Хидро+

Без анестетично действие

Исла Медик Хидро+

Подходящ за вегани

Исла Медик Хидро+

Без захар

Исла Медик Хидро+

Идеален при пътувания

Исла Медик Хидро+

Когато гласът е претоварен

Исла Медик Хидро+

За деца над 6 години