fbpx
Исла медик акут цитрус и мед

При настинка и възпалено гърло, за да не спирате да казвате "Обичам те"

Ако имате типичните симптоми на настинка и болно гърло (възпалено гърло, дразнеща кашлица, суха лигавица и вследствие на това – болки в гърлото и затруднено преглъщане), се нуждаете от ефективно облекчение:

Исла медик акут цитрус и мед успокоява като балсам с цитрусов-меден вкус.

Свалете листовката на продукта

Прочетете за специалното проучване с риновируси

Тройно действие с осезаем ефект:

Така действа Исла медик акут

Пастилите за гърло с хидрогел комплекс с хиалуронова киселина и специален растителен екстракт от исландски лишей при смучене отдават хидрогел, който полепва интензивно по лигавицата. Той се разполага като защитен слой върху засегнатата лигавица и я овлажнява интензивно. Засилва се слюноотделянето и по този начин се овлажнява допълнително раздразнената лигавица в устната кухина и фаринкса. Така се стимулира устойчивата регенерация на лигавиците и следва облекчаване на симптомите.

Без образуване на пяна в устата и без чувство на изтръпване
Исла медик акут цитрус и мед

Исла медик акут цитрус и мед Тройно действие.

Исла медик акут цитрус и мед

Защита

Хидрогел комплексът образува слой, който се задържа за дълго време върху лигавицата. Той се разполага като защитен филм върху раздразнената лигавица на устната кухина и фаринкса. В in vitro модел с риновируси (едни от най-честите причинители на настинка) e показано, че пастилите заедно със слюнката създават бариера, която прави по-трудно заразяването. Източник: Sittek L.M. et al., Ingredients Acting as a Physical Barrier for the Prevention and Treatment of the Rhinovirus Infection. Applied Sciences 2020; 10 (18)
Исла медик акут цитрус и мед

Ограничаване на заразата

В последни in vitro лабораторни изследвания с риновируси е показано, че защитният филм, който Исла медик акут и слюнката формират, спомагат за намаляването на разпространението на риновирусите. Източник: Sittek L.M. et al., Ingredients Acting as a Physical Barrier for the Prevention and Treatment of the Rhinovirus Infection. Applied Sciences 2020; 10 (18)
Исла медик акут цитрус и мед

Облекчение

Исла медик акут цитрус и мед помага за регенерацията на раздразнената лигавица. При типичните настинки, например с възпалено гърло, кашлица, пресипнал глас, болката в гърлото и затрудненото преглъщане са облекчени. Исла медик акут действа като балсам и има свеж вкус на сочни цитруси и сладък мед.

Специална иновативна формула Исла медик акут

Хидрогел комплекс

Двете желиращи вещества ксантанова гума и карбомер образуват интензивен хидрогел, който се задържа върху лигавицата за дълго време и я предпазва.

Хиалуронова киселина

Биотехнологична субстанция, която се среща също и в съединителната тъкан на човека, в хрущяла и стъкловидното тяло на окото. В комбинация с хидрогел комплекс, хиалуроновата киселина се грижи за интензивното овлажняване.

Специален екстракт от исландски лишей

Растително активно вещество, което предпазва и овлажнява лигавиците.

Облекчение

По този начин могат да се възстанови раздразнената лигавица. Облекчени са типичните симптоми при простуда и проблеми с гърлото, като дразнеща кашлица и пресипнало гърло, както и суха лигавица, болки в гърлото и затруднено преглъщане.

Исла медик акут цитрус и мед

Без анестетично действие

Исла медик акут цитрус и мед

Подходящ за вегани

Исла медик акут цитрус и мед

Без захар

Исла медик акут цитрус и мед

Идеален при пътувания

Исла медик акут цитрус и мед

За деца над 6 години