fbpx

Исла Джуниър при дразнеща кашлица и проблеми с гърлото за деца над 4 години

Исла Джуниър пастили за гърло са предназначени за целенасочено облекчение симптомите при респираторни инфекции и проблеми с гърлото, като болки в гърлото и дразнеща кашлица. Подходящи са за деца над 4 години.

Исла Джуниър са специално съобразени с предпочитанията на децата – те нямат изкуствени аромати и са със сладък вкус на ягода.

Свалете листовката на продукта

Исла Джуниър

Децата обикновено имат настинка (или прекарват настинка) от 10 до 12 пъти в годината, т.е. пет пъти по-често от възрастните. Процесът обаче е същият: често настинката започва с проблеми в гърлото. Те могат да се появят също и в хода на настинката, от кашлицата.

  • в яслата
  • от братя и сестри
  • в училище
  • в детската градина

Като един „тих симптом“, проблемите с гърлото при децата не винаги могат да се разпознаят или не могат да бъдат директно назовани от самото дете на фона на другите симптоми на настинката.

Все пак има признаци, които могат да ни наведат на мисълта за проблеми с гърлото при децата:

Исла Джуниър – ефективно успокоение при проблеми с гърлото и възстановяване

Исла Джуниър съдържа основна съставка от растителен произход - исландски лишей с доказана ефективност. Сухият екстракт съдържа повече от 80 % муцини. Муцините са вещества, които покриват лигавицата на гърлото като защитен филм. При смучене на пастилите, този концентриран екстракт се разтваря и покрива лигавицата на устата и гърлото като балсам, защитава я от сухия и замърсен въздух, както и от допълнително дразнене. Така лигавицата се възстановява по – бързо и възвръща защитната си функция.

Исла Джуниър съдържа още витамин C, цинк и калциев пантотенат

Исла Джуниър

Убедителен вкус без излишни добавки

Исла Джуниър
Вкусът на ягода
се харесва на малките пациенти.
Исла Джуниър
Без изкуствени оцветители
и консерванти.
Исла Джуниър
Без захар, подсладен със стевия и подходящ за вегани.
Исла Джуниър
Щадящ зъбите