fbpx
Исла Медик Войс

Проблеми с гърлото? Нямате глас? Дразнеща кашлица?

Ако натоварвате гласа си често и страдате от дрезгавост и пресипналост, ако имате типичните симптоми на настинка и болно гърло (дразнеща кашлица и пресипнало гърло, суха лигавица и вследствие на това – болки в гърлото и затруднено преглъщане), се нуждаете от ефективно облекчение:

Исла Медик Войс. С плюс при проблеми с гърлото и гласа.

Свалете листовката на продукта

Тройно действие с осезаем ефект:

Така действа Исла Медик Войс

Пастилите за гърло с хидрогел комплекс с хиалуронова киселина и специален растителен екстракт от исландски лишей при смучене отдават хидрогел, който полепва интензивно по лигавицата. Той се разполага като защитен слой върху засегнатата лигавица и я овлажнява интензивно. Освен това технологията Optaflow® засилва слюноотделянето и по този начин овлажнява допълнително раздразнената лигавица в устната кухина и фаринкса. Съставките в Исла Медик Хидро+ се грижат раздразнената лигавица в устната кухина и фаринкса да остане овлажнена.

Без натриев хидрогенкарбонат - без образуване на пяна в устата
Исла Медик Войс

Исла Медик Войс. Тройно действие.

Исла Медик Войс

Защита

Хидрогел комплексът образува слой, който се задържа за дълго време върху лигавицата. Той се разполага като защитен филм върху раздразнената лигавица на устната кухина и фаринкса.
Исла Медик Войс

Овлажняване

Хиалуроновата киселина и специалният екстракт от исландски лишей интензивно овлажняват лигавицата. По този начин те могат да се възстановят и са предпазени от по-нататъшни атаки. Технологията Optaflow® допълнително стимулира отделянето на слюнка.
Исла Медик Войс

Облекчение

Исла Медик Хидро+ помага за регенерацията на раздразнената лигавица. При типичните настинки, например с възпалено гърло, кашлица, пресипнал глас, болката в гърлото и затрудненото преглъщане са облекчени.

Специална иновативна формула Исла медик войс

Хидрогел комплекс

Двете желиращи вещества ксантанова гума и карбомер образуват интензивен хидрогел, който се задържа върху лигавицата за дълго време и я предпазва.

Хиалуронова киселина

Биотехнологична субстанция, която се среща също и в съединителната тъкан на човека, в хрущяла и стъкловидното тяло на окото. В комбинация с хидрогел комплекс, хиалуроновата киселина се грижи за интензивното овлажняване.

Специален екстракт от исландски лишей

Растително активно вещество, което предпазва и овлажнява лигавиците.

Технология Optaflow®

Аромат, който стимулира слюноотделянето. Optaflow® е регистрирана марка на Symrise AG, Германия.

Ментол

Притежава антисептичен ефект

Облекчение

По този начин могат да се възстанови раздразнената лигавица. Облекчени са типичните симптоми при простуда и проблеми с гърлото, като дразнеща кашлица и пресипнало гърло, както и суха лигавица, болки в гърлото и затруднено преглъщане.

Исла Медик Войс

Без анестетично действие

Исла Медик Войс

Подходящ за вегани

Исла Медик Войс

Без захар

Исла Медик Войс

Идеален при пътувания

Исла Медик Войс

Когато гласът е претоварен

Исла Медик Войс

За деца над 6 години